Senior MC Danmark

Klubben

Er du fyldt 40, kører  motorcykel, og synes det går lidt for hurtigt i andre klubber, så er Senior MC DK måske noget for dig.

Vi kører i fornuftigt tempo og har en hyggelig klub.

Vi kan lide at mødes på træf og have en hyggelig weekend sammen.

Der er en god blanding af mandlige og kvindelige mc'ister med i klubben.

Vi har ingen klubhus, men kan lide at køre til træf rundt omkring i Danmark. 4 faste træf om året + mini træf og ture, som medlemmerne selv arrangerer.

Klubben er ikke organiseret med lokalafdelinger. Klubben arrangerer heller ikke faste ugentlige ture, udover hvad medlemmerne rundt i områderne arrangerer. Disse annonceres på hjemmesiden/Aktivitetskalender og på FB.

Vi bestræber os på at have hjemmesiden opdateret, både med træf, nyeste medlemsliste, hvad der måtte være af nyt o.l. Der er visse sider, som kun medlemmer med login kan se. Eks. billeder fra træf o.l.

Er du interesseret i at vide, hvor mange medlemmer, der bor i DIT område, er du velkommen til at kontakte formanden Dorthe Ullerup, tlf. +4524228673.

Nye medlemmer betaler den første sæson kun indmeldelsesgebyr - 100 kr. (gælder indtil videre)

Kontingent 2019 udgør 250 kr. for ordinære medlemmer og 150 kr. for ægtefæller/samboende (skal betales den 1. januar 2019)

Medlemmers koner/mænd/kærester mv må gerne deltage i træf uden at være registreret som medlem.

Man er velkommen til at deltage som gæst. Henvendelse da til formanden Dorthe Ullerup, tlf. +4524228673 eller en i bestyrelsen.

Danske Bank, kontonr.: 4424-0010352118

Mobile Pay på tlf.nr. 38750

Overførsel fra udenlandske medlemmer - Husk at vinge af, at afsender betaler hele forsendelsesgebyret!

IBAN kontonummer:

DK2730000010352118

BIC (SWIFT-adresse):

DABADKKK

Vi er pt 160 medlemmer - Er du interesseret i at vide mere om klubben, så kontakt:

Dorthe Ullerup

Kløvermarken 24