Senior MC Danmark

Hvordan foregår et træf

Klubbens træf holdes i lejrskoler eller spejderhytter rundt i landet.

Flest medlemmer overnatter i telt, men der ER plads til indendørs overnatning i værelser med køjer(6-8). Efter princippet: Først til mølle.

Træffene er fra fredag kl. 16 til søndag formiddag. Arrangørerne kommer noget før, så de kan få købmandsvarer mv på plads, inden deltagerne kommer. Pris for træf, hvis andet ikke er anført er 350 kr. for overnatning i telt og 450 for inden dørs overnatning. Der er dog i den senere tid rabat på træf!! - så kig under Alt om næste træf!

I træfprisen er incl. aftensmad fredag (rugbrød, pålæg mv), morgenmad lørdag og søndag, frokost lørdag og 2 retters menu lørdag aften. Klubben sælger boner (pt Tove E. Nielsen) á 10 kr. hvormed medlemmerne køber drikkevarer under træffet. Man tager sine drikkevarer og putter tilsvarende boner i en "bonkasse". Boner kan OGSÅ købes via MobilePay!

Det er OK at have en øl med til "rejsegildet", når man kommer - men derefter skal man købe drikkevarerne i klubben, da træfprisen er beregnet herpå.

Træfarrangørerne sørger for, at der er indkøbt mad, ordner ta' selv bord, vasker op osv - men derudover skal de ikke gå og betjene os, og alle rydder op efter sig og tager et nap med, hvis det er nødvendigt.

Alt dette foregår  fint - og er aldeles hyggeligt!

Hermed velkommen til alle - også de nye medlemmer!