Senior MC Danmark

Mere om klubben

Senior MC Danmark er en landsdækkende klub for motorcyklister fra 40 år og opefter.

Vi kører på forskellige motorcykler i alle størrelser. Ingen bedre eller ringere end andre.

Medlemmerne fordeler sig nogenlunde lige på kvinder/mænd.

Klubben har godt 30 år på bagen - blev stiftet i juni 1984 og tæller pt danskere, nordmænd, svenskere og en enkelt belgier.

Vi har ingen fast klubhus, men kan lide at køre til træf rundt omkring i Danmark. Klubben er ikke organiseret med lokalafdelinger. Vi kører fællestur, når vi er på træf, men har ikke faste ugentlige fællesture, udover dem, som medlemmerne arrangerer. Kig under Aktivitetskalender og Fællesture.

De fleste sover i telt, men der er også mulighed for at sove indendøre.

Klubben afholder hvert år 4 faste træf:

Forårstræf i slutningen af april med indlagt generalforsamling.

Internationalt Sommertræf først i juni måned. Her deltager også indbudte gæster fra udland.

Gæster betaler samme pris som medlemmerne.

Efterårstræf sidst i september.

Vintertræffet i februar. Tilladt at komme i bil.

Vi forsøger at holde træffene i forskellige dele af landet - så vi kommer rundt overalt.

Derudover arrangerer medlemmerne ture og komsammener.

Se disse arrangementer under Aktivitetskalender på Hjemmesiden/Klubben

Vi kører fællestur, når vi mødes til træf, men har ingen faste dage, hvor vi kører sammen.

Vi har nogle regler om kørsel i gruppe - du kan se dem her.

Nogle af vore medlemmer har suppleret medlemskabet med en køregruppe, som de kører ugentlige ture med.

Arrangørerne af træffene er klubbens egne medlemmer, der på skift tager en "tørn" med arrangementet (bestiller mad udefra)

Træfgebyr er 350 for overnatning i telt og 450 kr. for indendørs soveplads. (hvis ikke andet er oplyst)

Kan du kun deltage i en del af træffet, betaler du ½ træfgebyr.

Gebyr dækker al maden på træffet. Det starter fredag kl. 16 og slutter søndag formiddag.

Kontingentet koster normalt 400 kr. årlig. Indtil videre betaler nye medlemmer kun indmeldelsesgebyr 100 kr., den første sæsonindtil 1. januar. Gælder også for nye husstandsmedlemmer (ægtefælle/samboende). På generalforsamling 2017 besluttet, at kontingent for 2018 er 300 kr. og for husstandsmedlemmer 200 kr.

Der er mulighed for at komme med til et træf som gæst, for at se om klubben er noget for dig.

Du kan se klubbens vedtægter her.

Kontakt formanden, hvis du vil vide mere.

Meld dig ind her

Find os på Facebook!