Venskabs klubber
Brande MC Hedetourerne
Brande MC Hedetourerne er også én af de klubber, vi holder træf sammen med.
Rold Skov MC
Rold Skov MC er én af de klubber, vi holder træf sammen med
MC Touring Club
Udenlanske Klubber
Senior MC Norge
Senior MC Norge blev stiftet 16. februar 1989. Klubben består av 11 selvstendige lokalklubber⁄avdelinger, fordelt over hele landet. Ved utløpet av november 2011, har vi ca 2750 medlemmer og er landets største MC–klubb (nederst i artikkelen kan du se utviklingen de siste 12 årene).
Erhverv
Esther, kro mutter på 2 hjul, Borbjerg Mølle Kro
Esther, kro mutter på 2 hjul, Borbjerg Mølle Kro Esther Jensen var på vintermødet 2018 på besøg, hvor hun viste billeder fra sine spændende rejser
MC Camp Sydhavsøerne
Denne dejlige MC Campingplads ligger på Lolland. Klubben har besøgt den flere gange, og den kan varmt anbefales!
MC-Camp Fyn
Værtsparret Kim og Tina, MC-Camp Fyn skriver: Vi har ingen dato for hvornår vi åbner for foråret, eller hvornår vi lukker når efteråret kommer. Der er også mulighed for at holde Julefrokost her eller fester i almindelighed, altså bruge os som kro, med mulighed for at overnatte efter festen. Vi har åbent så man kan komme fra det tidlige forår eller lang ind i vinteren, så hvis du har lyst til at campere er det muligt hele året, og er det for koldt til telt så er det muligt at leje et værelse. Vores bed & breakfast har stort set åbent hele året, men hvis vil du være helt sikke så ring i forvejen på tlf 25120228 eller 25536783. Senior MC bestyrelse har i nogle år afholdt det store bestyrelsesmøde her, da det er ret centralt beliggende.
Bikers Rest Løkken
B&B for Backpackers, Bikers and Tent people Trudslevvej 85 9480 Løkken