Om Senior MC Danmark

Senior MC Danmark blev stiftet i juni 1984, og har således godt 30 år på bagen. Klubben har pt. medlemmer fra Danmark, Norge, Sverige og Belgien.

Senior MC Danmark er en landsdækkende klub for motorcyklister fra 40 år og opefter.

Vi kører på forskellige motorcykler i alle størrelser. Ingen bedre og ingen ringere end andre.

Pr, 2/10 2020 er vi 175 medlemmer.
Medlemmerne fordeler sig nogenlunde lige på kvinder/mænd.

Vi har ingen fast klubhus, men kan lide at køre til træf rundt omkring i Danmark. Klubben er ikke organiseret med lokalafdelinger. Vi har ikke faste ugentlige fællesture, udover dem, som medlemmerne arrangerer.
Besøg os på Facebook

Klubben afholder årligt 4 faste træf:

Forårstræf i slutningen af april med indlagt generalforsamling.
Internationalt Sommertræf først i juni måned, hvor også  indbudte gæster fra udlandet deltager .
Efterårstræf sidst i september.
Vintertræffet i februar. Tilladt at komme i bil.

Vi forsøger at holde træffene i forskellige dele af landet - så vi kommer rundt overalt.
På træf sover de fleste i telt, men der er også mulighed for at sove indendørs efter princippet "først til mølle".

Derudover arrangerer medlemmerne ture og komsammener.
Se endvidere på Facebook
Nogle medlemmer har suppleret medlemskabet med en køregruppe, som de kører ugentlige ture med.

Vi kører fællestur, når vi mødes til træf. Vi har nogle regler om  - Kørsel i gruppe

Arrangørerne af træffene er klubbens egne medlemmer, der på skift tager en "tørn" med arrangementet (bestiller mad udefra osv.).
Træfgebyr er "normalt" 350,- kr. for overnatning i telt og 450,- kr. for indendørs soveplads. (hvis ikke andet er oplyst).
Gæster betaler samme pris som medlemmer.
Kan du kun deltage i en del af træffet, betaler du ½ træfgebyr.
Træfgebyret dækker al mad på træffet. Træffet starter fredag kl. 16 og slutter søndag formiddag.

Kontingentet er normalt 400,- kr. årlig.
Indtil videre betaler nye medlemmer kun indmeldelsesgebyr 100,- kr., den første sæson indtil 1. januar. Dette gælder også for nye husstandsmedlemmer (ægtefælle/samboende).

På generalforsamling 2019 blev det besluttet, at kontingentet for 2020 er 250,- kr. for ordinære medlemmer, og 150,- kr. for husstandsmedlemmer.

Der er mulighed for at komme med til et træf som gæst, for at se om klubben er noget for dig. Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du vil vide mere.

Se klubbens vedtægter.

indmeldelse